Gepubliceerd op

Moeder verwendag

12 mei is het Moederdag en dat vieren we bij Frans Koopal op zaterdag 11 mei met de Moeder Verwendag. Tijd om je moeder even in het zonnetje te zetten!

Heb jij ook zo’n lieve moeder die altijd voor je klaar staat, er altijd voor je is, maar zichzelf soms wat wegcijfert? Vind jij dat zij wel eens in het zonnetje gezet mag worden? Wat extra aandacht verdient? Dan nodigen wij je uit om samen met je moeder op zaterdag 11 mei langs te komen voor een verwen-moment.

We verwennen je moeder met een hapje en een drankje. Heeft ze een haarwerk? Dan kijken we of dat nog ‘fris en fruitig’ zit. Als dat niet zo is, dan zorgen we ervoor dat haar haarwerk weer even netjes gekapt wordt. Heeft ze geen haarwerk? Ook dan is ze van harte welkom om te genieten van een verwenmoment. Wij hebben namelijk op de Moeder Verwendag alle aandacht voor haar.

Gun jij je moeder zo’n verwen momentje? Geef haar dan op!! Deze verwen dag is gratis, dus geen reden om niet aan te melden! (Aanmelden uiterlijk 9 mei i.v.m de catering)

Aanmelden Moeder Verwendag