Gepubliceerd op

Of ik even naar voren wil gaan…

Er staat een echtpaar met een brede glimlach op het gezicht en een enorm boeket…

“Wij willen je bedanken voor het geduld en de aandacht die je ons hebt gegeven in de zoektocht naar het ware haarwerk. Zoals je ziet, ben ik niet mijn haar verloren en nu klaar met kuren. Er is wel een heel traject vol verdriet en angst geweest. Door ons bezoek aan Frans Koopal Haarwerken voelden we ons gesteund en gesterkt in onze keuze naar het beste haarwerk.  We wilden graag nog een keer terug komen om te kijken of het de juiste keuze was. Na de tweede keer besloten we om het haarwerk te reserveren. Beide keren werden we ontvangen met een heerlijke koffie en een geweldige ontvangst. Nu willen we u graag bedanken voor zoveel geduld en vakmanschap met dit boeket.”

Ik begin te blozen bij zoveel complimenten en kijk naar het prachtige boeket wat aan mij wordt overhandigt. Het feit dat dit echtpaar de moeite neemt om mij persoonlijk te bedanken, terwijl het ook per telefoon kan, doet me beseffen dat we het goed doen.

Bedankt voor dit mooie compliment!

Geschreven door mevrouw Koopal