Gepubliceerd op

Nieuw! Hét cosmetische antwoord op haaruitval!

Vanaf nu ook bij ons verkrijgbaar: Natural Hairfibers. Een nieuw product om van een dun haar weer een vollere bos te maken. Het product is eenvoudig en snel aan te brengen. De natuurlijke haarvezels in het product gaan aan uw haren hechten, waardoor binnen enkele seconden de kale plekken gecamoufleerd worden.

Wat zijn Natural Hair Fibers?
Letterlijk: natuurlijke haarvezels. Dit zijn organische, minuscule, ultralichte vezels gemaakt van dezelfde natuurlijke proteïne als echt haar: keratine. Veel natuurlijker is nauwelijks mogelijk. Het gebruik ervan is dus volkomen verantwoord en wordt zelfs aanbevolen door specialisten.

Werkwijze
Natural Hair Fibers kan zonder verder bijkomende voorbereidingen of middelen uitgestrooid worden over het dunne deel van het haar. Door middel van statische elektriciteit hechten de duizenden haarvezeltjes zich onmiddellijk aan de eigen haren. Na het aanbrengen even lichtjes met de vingertoppen kloppen om de vezels goed te verdelen. Daarna fixeren met haarlak voor optimale zekerheid.

Gebruiksvriendelijk en effectief
Natural Hair Fibers is een perfect en direct zichtbaar middel tegen haaruitval. Het gebruik valt echter niet op en het is weersbestendig. Het is prima te combineren met de meeste andere haarproducten en ook ideaal na een haartransplantatie. De haarvezels laten zich verder gemakkelijk uitwassen met shampoo. Leverbaar in diverse kleuren en dus geschikt voor zowel mannen als vrouwen.