Gepubliceerd op

Haarwerk aanmeten vanuit huis

Een jaarlijks bezoekje aan een van onze vaste klanten, om een haarwerk aan te meten, is elke keer weer een feestje. Vroeger kwamen deze klanten altijd bij ons langs, echter hun gezondheid laten dat nu niet meer toe. Een kop koffie …met wat lekkers staat vaak al klaar.

Zowel in elke provincie als in elke soort huishoudingen kom je als gast binnen. Heerlijk dat je wordt uitgenodigd om mensen thuis van een nieuw haarwerk  te voorzien. We hebben in alle jaren een mooie band opgebouwd waar we trots op zijn. De meeste klanten willen hetzelfde als de voorafgaande jaren, echter
zien we dat de kleur vaak iets meer aangepast aan de leeftijd wordt.

Als we afscheid nemen krijgen we vaak een omhelzing en knuffel. De verhalen over (klein)kinderen zijn in de jaren kostbare herinneringen die we delen.

Elke keer ben ik trots op onze klanten.