Gepubliceerd op

U heeft er absoluut een tevreden klant bij!

Beste dames Koopal en Winter,

Op zaterdag 7 maart zijn mijn man en ik bij u geweest voor informatie en eventueel een haarstukje voor op de bovenkant van mijn eigen haar.Vanaf de geboorte van de jongste, nu 25 jaar geleden, viel mijn haar uit en heb ik allerlei middelen geprobeerd om het ook maar weer enigszins te laten groeien. Maar haar dat weg is, komt bij alopecia androgenica niet weer terug.

Omdat mijn eigen haar krult heb ik jaren aan gemodderd met sterke styling producten en bussen haarlak, was elke ochtend minimaal een half uur bezig voor het haar goed zat. Na het wassen wel een uur. Daardoor liep ik al jaren met hetzelfde model. Ik liep het liefst niet in harde wind of regen, fietste en zwom niet meer. Als je dat al jaren doet weet je niet anders en ben je je niet bewust van de beperkingen die erin geslopen zijn. Ook nam ik mijn gezin hier deels in mee. Dat realiseer ik me sinds het bezoek aan u.

Toen ik in februari gediagnosticeerd ben met borstkanker en na de operatie ging nadenken over mijn verdere leven ben ik tot de conclusie gekomen dat ik niet op dezelfde manier verder wilde. Er moest iets veranderen. Ik las verhalen van vrouwen die chemo moesten (gelukkig was dat bij mij niet aan de orde) en zij waren zo blij met hun haarwerk van u. De foto‘s deden me realiseren dat je niet ziet dat het een pruik is. Dat was voor mij het keerpunt, hoewel ik nog steeds geen hele pruik wilde. Dus besloot ik een afspraak bij u te maken.

Toen we bij u waren werd er goed geluisterd naar mijn eigen wensen en het was fijn dat er zo werd mee gedacht. Echter, het was ook confronterend. Ik vond een pruik altijd ” not done” en was in de veronderstelling dat een aanvulling op mijn eigen haar een goede oplossing zou zijn. Helaas had ik te weinig eigen haar om een stukje in vast te zetten. Toen me de vraag gesteld werd om een pruik te proberen, heb ik even moeten slikken. Ik paste een aantal modellen en kwam tot de conclusie dat ik het een kans moest geven.

Toen ik uiteindelijk met het haarwerk dat ik uitgekozen had voor de spiegel stond herkende ik mezelf niet weer terug. Wat zag ik er jonger uit, en wat een prachtige kleur en vlot model! Toen u, mevrouw Koopal, zei dat ik er mooi uit zag moest ik even huilen. En dat is niets voor mij, ik loopt nooit te koop met emoties. Maar dat heeft wel de knop omgedraaid.

Met het haarwerk op zijn we meteen de stad in gelopen. Ik wilde eerst niet, maar ben blij dat we het meteen gedaan hebben. Hoe raar was dat, ik voelde de wind weer door het haar en het was echt een bevrijdend gevoel om niet continu te moeten denken of het haar wel goed zit. En of mensen die kale plek niet zien. Niemand keek me raar aan, ik werd er heel blij van.

Bij thuiskomst zagen een aantal buren me uit de auto stappen en toen werd nog eens bevestigd dat ik de juiste keuze had gemaakt. Nu, drie weken later, weet ik niet anders meer en zet ik elke ochtend met een blij en tevreden gevoel het haarwerk op. Binnen een halve minuut ben ik klaar! Ook met de bestralingen waar ik nu middenin zit, is het heel makkelijk.

Mijn wenkbrauwen doe ik nu ook met het product dat u aanraadde, en ik heb een heel andere look, fantastisch! Iedereen schat me nu veel jonger en als mensen me vragen hoe het kan dat ik geen krullen meer heb, zeg ik dat daar ook styling producten voor zijn. Ook loop ik weer in harde wind en regen, en ga ik een nieuwe fiets kopen. Hoe anders wordt een leven als je weer “gewoon” haar hebt!

U heeft er absoluut een tevreden klant bij en ik wil u beiden  bedanken!
(Het is een heel verhaal geworden, maar zo heb ik alles verwoord).

Hartelijke groeten,

Mirjam
# haarwerken # haarwerk # pruik # pruiken # Frans Koopal Haarwerken