Gepubliceerd op

Bijzondere blijdschap door nieuw haarstuk

Een heer (met een haarstuk) kwam bij mij in de zaak. Na de gebruikelijke koffie met lekkers kwam het verhaal op zijn haarstuk (toupet). Dat de toupet aan vervanging toe was, was meer dan duidelijk. Niet alleen de buitenkant had al zijn glorie verloren, echter de binnenkant was dusdanig gehavend en werd door tape nog aan elkaar vastgehouden. at hier een oplossing voor gevonden moest worden, op zeer korte termijn, was overduidelijk. Aangezien de heer in de loop der jaren (iets) grijzer was geworden, kwam doordat hij een hoop verdrietige gebeurtenissen had meegemaakt.

“Ik ben mezelf hierdoor verloren en had geen verhouding meer met mijn spiegelbeeld. Alles stond in het teken van verdriet, maar nu moet ik weer in de spiegel kunnen kijken naar wie ik wil zijn en zoals ik altijd was. Mij werd geadviseerd om eens bij jullie binnen te stappen. Gelukkig ben ik hier op het goede adres als ik zo om mij heen kijk.”

Zowel de kleur als de vorm waren niet meer zoals ze moesten zijn, dus liet ik een aantal voorbeelden zien. Een blij gezicht keek in de spiegel. “Nu heb ik weer een verhouding met mijn spiegelbeeld zei hij vol enthousiasme.”  Een blije klant verliet de zaak de lentezon tegemoet, voor hem was de liefde opnieuw begonnen.

Meer weten over haarwerken en haarstukken? Neem contact met ons op via 050-3122722 of info@franskoopal.nl en/of kom langs in onze winkel.