Gepubliceerd op

Zeer veel complimenten over mijn pruik

Dit bericht ontvingen we van de week. Wat geweldig JP te horen dat zoveel complimentjes hebt mogen ontvangen over je pruik. Bedankt voor het delen van deze bijzondere ervaring.

“Op 22 november heb ik samen met onze dochters een pruik bij jullie uitgekozen en op 1 december is hij afgepast en ging mijn haar er helemaal af. Nadien ben ik door de bijwerkingen van chemo en bestraling niet meer bij jullie geweest. Het lijkt me echter voor jullie leuk om te horen dat ik zeer veel complimenten over mijn pruik gehad heb en menigeen was stom verbaasd dat het een pruik was. Ik weet niet meer hoe het meisje heet die ons geholpen heeft (ze woont in Makkinga), maar zij hielp ons zeer plezierig. Mijn haar begint gelukkig weer goed te groeien, maar voorlopig zal ik de pruik nog wel nodig hebben.”

Afzender: JP