Gepubliceerd op

Tevreden klant van Frans Koopal Haarwerken pruiken

“Nou ik heb me er echt op verheugd dat u hier kunt komen, want dat wist ik helemaal niet. Mijn dochter, Petra, is er achter aan geweest en die zij dat het kon. Ik loop al een paar jaar bij u, ik heb alleen maar pruiken opgehad. De dames hier vinden het allemaal heel leuk. Die bewonderen mij altijd met alles. Die vinden het geweldig. En ik vind het zelf heel leuk en durf ook beter overal voor uit te komen. Je voelt jezelf ook beter met dat mooie haar. Het wordt zo goed verzorgd, ik kan iedereen het aanraden.”

Wat leuk om dat compliment te horen.

“Dat is echt waar. Dat meen ik echt, uit de grond van mijn hart. Dat ik heel blij met jullie ben.”

Fijn om te horen. Ik wens u een dag ben bedankt voor dit interview.

“Graag gedaan en ik hoop tot een volgende keer.”

Nou, daar gaan we wel vanuit.

“Ja natuurlijk!”

Want u heb al een hoge leeftijd hè?

“Ja, daarom. Misschien kan ik wel een keertje bij u komen als ik weer een beetje beter ben. Misschien kan mijn dochter mee. Die vindt dat ook wel leuk. En kan het niet, dan komt u hier. Dat vind ik ook gezellig. Ja, we kennen elkaar een beetje van het zien al, op de zaak. Ja, ik vind het een hele leuke zaak. Heel goed. Door iedereen word je goed behandeld.”

Dank u wel.

“Ja, ik vind het echt fantastisch, ik meen het echt hoor.”