Gepubliceerd op

Fieke heeft een nieuw haarwerk uitgezocht

Hallo. “Hallo”. Je hebt weer wat nieuws gekregen, kun je me daar wat over vertellen? “Ja zeker, dat kan ik zeer zeker. Ik ben hier gekomen omdat ik na één jaar weer een nieuw haarwerk mocht hebben. Layla heeft hem mij opgezet. Eerst een andere, maar die tweede was ik meer content mee. Ik ben hier – als ik zo even naar mezelf kijk in de spiegel – ben ik heel erg blij dat ik een nieuw haarwerk heb gekregen.” Nou, wat leuk om te horen. Ik wens je er heel veel plezier van. “Dankjewel”

Fieke Bootsma heeft een nieuw haarwerk uitgezocht. Ze is heel blij met haar nieuwe haarwerk. Bedankt voor het delen van je ervaring Fieke.

In mei 2015 stuurde Fieke het volgende bericht:

Lieve Layla,

Een ieder gaat door verschillende levensfasen en zo ben ik jou in verschillende perioden tegen gekomen. Ik heb jou leren kennen als schoolvriendinnetje op de lagere San Salvatorschool en kwamen bij elkaar thuis en speelden samen. Daarna ging ieder zijn eigen weg.
In 1984, toen ik als avondhoofd werkzaam was in Huize Patrimonium, herkende jij mij direct. Jij kwam voor een bewoner met betrekking tot jouw werk, natuurlijk, met een pruik.

Toen scheidden onze wegen weer tot 27 april 2014 in de dorpskerk van Noordlaren waar wij allebei een Oranjeconcert bijwoonden en wederom herkende jij mij weer direct. “Jij bent toch Fieke?”. In de pauze hebben wij dan ook bijgepraat over ouders en vroeger en dit was wel bijzonder. Na afloop van het concert vroeg ik jou om een advies met betrekking tot mijn haar en haar uitval. Jou woorden waren dan ook: “Dat had ik al gezien!”. Na uitleg, hoe de weg te bewandelen, en een visitekaartje mee, had ik al snel een afspraak met jou op 18 juni.

Op die dag ging ik bij jou de deur uit met een zeer verrassend en passend haarwerk, een topper! Ik ben dan ook mijns inziens jou op het juiste moment tegengekomen, dit kan géén toeval zijn. Ook deed jij mij op Facebook een vriendschapsverzoek. Jouw enthousiasme, sprankelende uitstraling, positieve instelling en benadering zijn dan ook jouw kenmerken en daar mag je trots op zijn! Nu 65 jaar jong en ook nog eens 50 jaar in het vak, zijn voor een mens wel uniek!

Ik wens jou, mede namens Hans, nog vele gezonde werkzame jaren toe en bedanken jou ook nog voor de uitnodiging.

Liefs Fieke