Gepubliceerd op

Van donker naar licht haarwerk

Bouwina Timmer deelde op onze Facebook-pagina haar verhaal. Bedankt Bouwina!

“Na een periode van tegenslagen en persoonlijke omstandigheden kon ik het niet opbrengen om naar Koopal toe te gaan. Ik weet wanneer je niet goed in je vel zit, dan kan je nog iets leuks aan trekken of doen, maar daar heb je geen plezier van. Toch alle moed maar verzameld. Bij binnenkomst zag ik verschillende modellen en gaf aan wat ik mooi vond, maar had zo nog niet het idee dat ik deze ging passen, omdat ik dacht staat me toch niet. Layla heeft mij geholpen en kwam met één van deze haarwerk en dacht oei oei. Ik had een donker haarwerk met een beetje lichte tinten en er werd mij een heel licht haarwerk opgezet. Mijn moeder en dochter waren ook mee en van allebei was de reactie gelijk heel positief, maar ik zag mezelf er niet in terug. Layla had dit door en probeerde eerst weer iets donkere haarwerken en ging geleidelijk over naar licht. Toen zette ze mij het eerste haarwerk weer op en – ook doordat ik mijn hart kon luchten – ook ik zag nu ook dat deze mij wel erg mooi stond. Top service. Dank dank. Oja…..ik krijg alleen maar goeie reacties!”