Gepubliceerd op

Chemo muts

Frans Koopal Headware header

Een chemo muts, ofwel hoofddoekje, is een gemakkelijke variant op uw haarwerk of pruik. Voor thuis, op het werk of tijdens het sporten is een chemo muts heerlijk om te dragen. Wissel af met de vele verschillende buffs uit het assortiment van Frans Koopal. Wij hebben naast veel modieuze chemo mutsen, de Buff in onze collectie. De Buff is een eigentijdse variant op het ‘colletje’, te gebruiken als mutsje, hoofddoekje, sjaaltje of haarband. Tevens te verkrijgen met zonneklep, fleece-rand of UV-bescherming. Door de stof en fabricagemethode is de Buff:

• lekker koel om te dragen
• vocht opnemend
• beschermend tegen de kou (bijvoorbeeld ’s nachts)
• handig om loszittend haar mee op te vangen.

Er zijn vele verschillende buffs te verkrijgen. In bovenstaande video ziet u een deel van onze collectie.

De Buff is de eerste geheel naadloze hoofdbedekking. Hierdoor is deze op veel verschillende manieren te dragen. Door de vele kleuren en dessins kan de Buff ook met uw stijl gecombineerd worden. Voor iedereen is er een Buff die bij hem of haar past, ook voor kinderen is het aanbod groot. De Buff is een gepatenteerd product, alleen de originele Buff biedt hoge kwaliteit materiaal die langdurig meegaat.

Frans Koopal heeft een zeer uitgebreide collectie in haarwerken, chemo muts, buffs en sjaaltjes waardoor u zeker zult slagen! Bekijk een deel van onze headwearcollectie online en/of kom bij ons langs aan de Noorderhaven in Groningen.

Online Buff Demonstratie: