Gepubliceerd op

Onzekerheid door dun haar

Ondanks dat ik regelmatig de kapper bezocht en iedere dag rollers draaide, had ik halverwege de dag al weer dat onverzorgde uiterlijk omdat het uitzakte en de haren langzaam te tellen waren. Met een hoop lak, om elke haar in model te plakken, bleef ik in iedere spiegel of etalage kijken. Onzekerheid  over mijn haar werd steeds meer een obsessie. De kapper wist zich ook geen raad meer met het weinige haar wat er nog van over was. Ik kwam bijna de deur niet meer uit.

Op een van de zeldzame feestjes waar ik nog naar toe durfde, ging het gesprek over kleuren in het haar, waarbij men aan mij vroeg of ik mijn dunne haar geen probleem vond. Ik kon wel huilen en wilde het liefste wegrennen. Doordat er zo openlijk over gesproken werd gaf men mij een goedbedoeld advies. Men wees mij op de mogelijkheden van haaropvulling bij Frans Koopal Haarwerken.

Thuis heb ik gehuild en nogmaals in de spiegel gekeken. Is dit, zoals ik – en blijkbaar ook anderen – naar mezelf wil kijken? De volgende dag besloot ik om een telefonische afspraak te maken. De dame aan de telefoon sprak me rustig toe en vroeg of ik al een verwijsbriefje had van de arts zodat ik voor een vergoeding in aanmerking kon komen. De volgende dag naar Frans Koopal.

De zenuwen gierden door mijn keel. Al direct bij binnenkomst viel er een hoop last van mijn schouders. Als een warme deken voelde het gelijk goed en vertrouwd aan. Na een kopje koffie met wat lekkers mocht ik zeggen wat ik voor wensen had. Eerlijk gezegd had ik maar een wens .. namelijk ik wil HAAR!!! Na de uitleg over de verschillende mogelijkheden begon de pas sessie. Bij ieder model werd ik meer enthousiast en vroeg me af waarom ik deze stap niet eerder had genomen. Ik keek naar een zelfverzekerde vrouw in de spiegel. Was dit dezelfde vrouw als die hier de zaak binnenstapte?

Een gelukkig mens verliet de zaak met een prachtige haardos. Opnieuw keek ik in elke etalage en spiegel, maar deze keer omdat ik bijna niet kon geloven dat ik me nu geen zorgen meer hoefde te maken over mijn uiterlijk. Hier liep een trotse vrouw. Thuis aangekomen heb ik gelijk foto’s genomen van mijn nieuwe uiterlijk en naar vrienden en familie gestuurd. Het regende van complimenten. Nu geen gestress meer over mijn haar.

Binnen 1 minuut ben ik klaar met het opzetten van mijn haarwerk. Ik durf nu vol trots weer naar buiten en feestjes… Kom maar op, ik straal als ik binnen kom. Dank aan het advies en hulp van het team van Frans Koopal Haarwerken en natuurlijk de dames van het feestje die me deze fijne tip gegeven hebben.

Bent u benieuwd naar het verschil dat een haarwerk kan maken? Kijk dan naar onderstaande foto’s!