Gepubliceerd op

Benefietdiner voor stichting Haarwensen

Frans Koopal Haarwerken is, als partner van Stichting Haarwensen, uitgenodigd om een lezing te verzorgen tijdens het benefietdiner georganiseerd door Amber Koedam. 

Op 12 maart 2016 wordt een benefietdiner georganiseerd bij Kookstudio-Haren Chambre d’Amis.  Amber Koedam is één van de finalisten van de missverkiezing ‘Miss Beauty of Friesland’. Wanneer zij deze titel weet te bemachtigen strijdt zij verder voor de titel ‘Miss Beauty of the Netherlands’. Een miss moet niet alleen van buiten mooi zijn, maar ook een mooi mens van binnen zijn.

Zij laat door haar inzet voor Haarwensen zien dat zij dit is. Dit doet zij door het organiseren van een benefietdiner. Voor het diner wordt een vergoeding gevraagd van €37,50 per persoon. De kookstudio doneert alle opbrengsten van het diner aan Stichting Haarwensen. Daarnaast kan er geboden worden op enkele veilingsitems waarvan de opbrengst ook naar de stichting gaat en uiteraard is het ook mogelijk om op deze avond geld te doneren. Er wordt een mysterie guest verwacht. Spannend!

Kaarten zijn te koop bij Amber Koedam (amber_95@live.nl of 06-21292522).

Wat: Benefietdiner, lezing, veiling.
Waar: Kookstudio-Haren Chambre d’Amis, Kerkstraat 29, 9751 BD te Haren (Gn)
Wanneer: Zaterdag 12 maart vanaf 17.00 uur tot ongeveer 22.00 uur.

Categorieën: