Gepubliceerd op

Lezing over haarwerken voor koffie en wijn

Als ik op een adres aankom waar ik een lezing mag verzorgen, moet ik van binnen glimlachen. Wat maakt het zo bijzonder dat ik ook hier weer ben uitgenodigd om een lezing te mogen verzorgen?  Is het omdat ik het zonder enige kostenvergoeding doe? Nou ja, enkel een kop koffie en een glas wijn.

Lezing over haarwerken

Elke keer ben ik blij dat er zoveel mensen op de uitnodiging zijn afgekomen om de lezing over haarwerken bij te wonen. Na het uitstallen van de haarwerken en headwear, zie ik de gasten binnenkomen. Ik ben aan het kijken wie ik er uit zal pikken om als model te staan. Nadat er een openingswoord is gedaan, begin ik met mijn verhaal.

Geen lezing over haarwerken is gelijk

Nooit is een lezing hetzelfde, omdat ik geen idee heb wat de vragen zijn of wat de situatie is. In de pauze demonstreer ik het knopen van een pruik, waar veel belangstelling voor is. ‘Wat een monnikenwerk” hoor ik vaak. De eerst synthetische “pruik” wordt vergeleken met het “haarwerk” van nu. Een groot verschil in vezel en binnenwerk. Een haarwerk of haaraanvulling gaan van hand tot hand.

Zonder en met haarwerk

Na de pauze ga ik metamorfoses doen, wat een ohhh en ahhh oproept. Nadat de vragen beantwoordt zijn ga ik genieten van mijn glaasje wijn en geniet nog even na van weer een mooie lezing. Thuis laat ik via de sociale media weten waar ik mijn lezing heb gegeven.

Ook een lezing over haarwerken organiseren?

Frans Koopal komt graag bij u langs om een lezing over haarwerken te verzorgen. We geven u informatie, uitleg, tips en uiteraard gaan we samen veel verschillende haarwerken passen. Om zo op een ontspannende manier kennis te maken met het haarwerken en het dragen ervan. Uiteraard is er uitgebreid de gelegenheid om al uw vragen te stellen over haarwerken. Ook een lezing organiseren? Neem contact met ons op en we prikken direct een datum. Aan het organiseren van een lezing zijn geen kosten verbonden.