Gepubliceerd op

Van armetierig bosje naar volle haardos

Op een mooie zaterdag heb ik een afspraak met iemand uit Duitsland. Verbaasd ben ik al lang niet meer dat er mensen uit alle windstreken bij Frans Koopal komen. Een dame, op hoge leeftijd, komt binnen met haar zoon.

Ik wil haar
Op mijn vraag wat haar wensen zijn, zegt ze heel bewust ”ik wil haar”. Van binnen moet ik glimlachen omdat ik deze vraag vaker heb gehoord. Gelukkig hebben we genoeg “haar” in huis om iemand te helpen. Toch ga ik wat dieper op de vraag in.

Weet wat ze wil
Deze hoogbejaarde dame weet precies wat ze wil. Ze heeft meerdere websites uitvoerig bestudeerd en is tot de slotsom gekomen dat ze bij Frans Koopal een goed advies krijgt en keuze heeft. Ik vraag verbaasd (gezien haar leeftijd) of ze hulp heeft gehad van haar zoon. Niets is minder waar, deze dame weet exact wat ze wil. Haar zoon beaamt dat moeder de computer zelf bedient.

Haarwerk en onderhoud
Na een aantal haarwerken gepast te hebben zijn we er uit. Ik wil haar vertellen over het onderhoud van het haarwerk, echter dat heeft ze allemaal al op de site gelezen, verteld ze. Nadat ik toch even heb gecontroleerd of de info goed is over gekomen, blijkt ze inderdaad goed op de hoogte te zijn.

Reserve haarwerk
Hebt u nog een van dezelfde soort en kleur in huis, want ik wil gelijk een reserve haarwerk. Natuurlijk wil ik graag verkopen, echter ik stelde voor dat ze deze eerst even gaat dragen, kijkt of deze bevalt en dan met 6 weken (na controle) er een reserve klaar ligt. Misschien wilt u dan wel een ander model of kleur.

Zelfverzekerde dame
Het was een geweldige ontmoeting met een hele bijzondere dame, die zo duidelijk wist dat ze niet langer meer wilde rond lopen met een armetierig bosje haar. Ik zorg dat er een reserve haarwerk klaar ligt als ze met 6 weken langs komt. Een fiere zelfverzekerde dame verliet het pand. Prachtig dat we mensen kunnen helpen die de de wens hebben om weer haar en/of een vollere haarbos te hebben.

Categorieën: