Gepubliceerd op

Kom we gaan de stad in Haar passen

Blij en opgetogen komt een familie met aanhang binnen. Ze hebben er duidelijk plezier in om samen te kijken naar een nieuwe “pruik” voor één van hen. “We maken er een feestje van, bij jullie heb je tenminste keuze en er is ruimte genoeg voor ons allemaal, daarbij hebben jullie lekkere koffie.”

“Het is net als kleding passen maar dan met “haar” lachen ze.” Na 1,5 uur is de keuze gemaakt. De tranen van het lachen en de kwinkslagen bij elk ander model (je lijkt nu wel op…) zijn schering en inslag. “Een feestje maken we ervan, geen zielig gedoe! Het positieve inzien van haarwerk(dragen) passen!”

Niet iedere klant heeft zoveel humor en aanhang, maar wat een gezelligheid. Zoiets als “kleding ” passen maar dan met “haar”(werk). Mijn dag kan niet meer stuk, als ik ze lachend de zaak zie verlaten.