Gepubliceerd op

Het begin van een nieuwe start

Veel mensen hebben last van dun haar. Ze zouden graag een wat vollere bos willen hebben, maar helaas. Klagen over dun haar lost het probleem niet op.

Een (gedeeltelijke) haaraanvulling zou een oplossing voor u kunnen zijn. Het is namelijk niet altijd nodig om een heel haarwerk of pruik te dragen. Een (kleine) aanvulling kan al veel oplossen. Kijken naar uzelf met een volle(re) haarbos, hoe fijn is dat?

Niets is zo frustrerend als de priemende blikken of de opmerkingen over uw dunne bosje haar. De meeste mensen worden steeds creatiever in het bedenken van een (tijdelijke) oplossing, totdat dat zelfs niet meer gaat. Maar waarom zolang wachten met het zoeken naar een oplossing als Frans Koopal je kan helpen?

Een mutsje, petje, doekje, lak of gel is ook een oplossing, maar zou u niet liever willen dan een mooie volle bos haar? Het moment dat je voor jezelf besluit om naar een betere oplossing te kijken, is het begin van een nieuwe start.

En achteraf denkt u, aan wat u zich die jaren met een mutsje te kort heeft gedaan. U kunt weer in de spiegel kijken met ogen die stralen. U kunt weer ‘uzelf’ zijn. Voelt zicht weer mens.

We helpen u graag om te kijken naar een oplossing waar u zich goed bij voelt. Neem gerust eens contact met ons op via 0503122722.

Contact
Categorieën: