Gepubliceerd op

Dagboek van welke vrouw? – Diagnose borstkanker

Nynke is 21 jaar en houdt van haar werk. Ze heeft al jaren een leuke vriend, een kat en een lieve familie. Ze kreeg 1 september 2014 de diagnose borstkanker. Hierdoor verandert haar leven en die van haar omgeving honderdtachtig graden.

Dagboek van welke vrouw? – Diagnose borstkanker
Ze heeft de afgelopen tijd een dagboek bijgehouden waarin ze haar emoties, gebeurtenissen, veranderingen en ziekenhuisbezoeken omschrijft. Zo moet Nynke beslissen wat ze met haar zieke en gezonde borst gaat doen. Ze ondergaat behandelingen en moet medicatie gaan gebruiken. Nynke heeft hier soms veel moeite mee, en soms probeert ze er het beste van te maken. Ze besluit een borstreconstructie te ondergaan. Dit verloopt anders dan verwacht.

Haarwerk
Nynke heeft destijds een haarwerk van Frans Koopal Haarwerken gekregen, waar ze nog steeds heel blij mee is. En afgelopen maand was ze ook bij ons, om te vertellen dat ze een boek had geschreven. Bekijk haar videoboodschap hier:

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je het boek graag willen lezen? Klik dan op onderstaande button!

Contact