Gepubliceerd op

Over ouder worden en kaal zijn

Waarom zou een man een haarwerk moeten dragen? In een tijd dat ‘kaal’ als heel gewoon wordt beschouwd, is het toch voor vele mannen een dilemma om zonder haar door het leven te gaan. Kaal zijn betekent namelijk vaak dat mannen ouder worden geschat dan ze daadwerkelijk zijn. Ze krijgen kans op een voorhoofd holte ontsteking en kans op verwonding, stoten of beschadiging van de schedel.

Vooral op een jonge leeftijd wanneer de haargrens terug neemt of de kruin het haar verliest baalt de man in kwestie er erg van. De vraag is echter of je er iets aan moet of kan doen en dat is een keuze die de mannen zelf moeten maken. Toch horen we vaak nadat de eerste schroom is overwonnen, of ze een keer kunnen komen kijken voor een haarwerk. En er gaat vervolgens een wereld voor ze open. Een wereld waar het zelfbeeld en zelfvertrouwen wordt opgepept. Geen rare opmerkingen meer hoeven te incasseren zoals ”jij wordt ook al kaal!”. Alsof de man in kwestie dat zelf nog niet had geconstateerd.

Bij Frans Koopal is er keuze uit verschillende soorten haarwerken. De haarwerken bestaan uit;

• echt haar
• synthetisch haar
• viber haar
• cyber haar

De keuze om een afspraak te maken en te ervaren wat ‘haar’ met je doet is een goede keuze. In aparte grote ruimtes biedt Frans Koopal een oplossing bij haarverlies. De tijd van zichtbare toupetjes is voorbij! De nieuwe generatie haaraanvullingen is revolutionair. Er zijn meerdere bevestiging methodes. Maak een vrijblijvende afspraak en wij gaan samen kijken naar de vele mogelijkheden! Voor al uw haarwensen is namelijk een oplossing.

Categorieën: