Gepubliceerd op

Feestmaand: gratis onderhoudsbeurt haarwerk!

Deze maand is het feest bij Frans Koopal Haarwerken. Carolien is 30 jaar werkzaam bij ons en dit moet gevierd worden. Of u nu wel of geen klant bent, iedereen is welkom en krijgt een gratis onderhoudsbeurt voor het haarwerk.

Wij willen graag dat u complimentjes krijgt over uw haarwerk. Na enige tijd kan uw nieuwe haarwerk ruimer gaan zitten door bijvoorbeeld transpiratie. Met behulp van de sluiting kan uw haarwerk kleiner of groter worden gemaakt. Loop er niet langer mee rond maar maak een afspraak. Normaal vragen we voor het aanbrengen van nieuw elastiek, plakstroken of kammetjes een kleine vergoeding, maar dat is deze maand ook gratis! Plan nu een afspraak voor een gratis onderhoudsbeurt door te bellen naar 050-3122722 of stuur een e-mail naar info@franskoopal.nl

Help je ons ook mee om Carolien te verrassen met mooie woorden en foto’s? Laat hieronder je persoonlijke boodschap achter en voeg eventueel een foto toe. Deel je ervaring, wat maakt haar bijzonder?
[contact-form-7 id=”6052″ title=”Frans Koopal Haar Fotowedstrijd_copy”]

Categorieën: