Gepubliceerd op

Lang sexy blond haar

Bijna alle mannen kiezen voor hun vrouw lang, blond, en sexy haar uit. Zelfs op hoge leeftijd blijft deze wens aanwezig. Waarom zou u die wens niet in vervulling laten gaan?

Van nature heeft ieder haar een bepaalde lengtegroei om vervolgens plaats te maken voor nieuw haar. Lang of zeer lang haar is voor weinig mensen weggelegd. Bij alopecia (pleksgewijze kaalheid) komt er iets anders om de hoek kijken, namelijk het grillige verloop van haargroei/verlies. Bij kaalheid of dunner wordend haar is een haarwerk een ideale oplossing. Van extreem kort tot super lang. Van stijl tot krullend haar. Zowel alle kleurtjes, lengtes en modellen zijn mogelijk. Als er de wens is voor lang haar, gaan we het uiteraard uitproberen en kijken hoe het staat.   Vaak valt hierna een lachsalvo, de haardracht moet immers een mens mooier maken en passen bij het postuur en de leeftijd. Gelukkig hebben we (bijna) alles in huis om meerdere mogelijkheden door te passen. Uiteindelijk komen we er altijd uit om het mooiste haarwerk te kiezen wat past bij de persoon. Het blijft een boeiend vak om mensen te mogen adviseren, begeleiden en suggesties te geven om (vaak) mooi te zijn zonder sexy lang haar. Benieuwd naar onze collectie? Neem contact met ons op en kom bij ons langs.

Categorieën: