Gepubliceerd op

Aanbieding: haarwerk voor 15 euro

We hebben diverse haarwerken in de aanbieding voor 15 euro per stuk of 10 voor 100 euro. Kom langs aan de Noorderhaven om de collectie te bekijken.

Haar maakt jong, geeft zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat u er mooi uitziet. Zeker met de nieuwe generatie haarwerk, afgewerkt met een zeer verfijnde aanzet waardoor u uw haar naar achter kunt dragen.

Haarwerk is er voor iedereen, in iedere maat. Omdat iedereen last van haarverlies kan hebben. Niet altijd is het nodig om een volledige pruik te dragen. Soms kan een aanvulling ook een goede oplossing bieden. Wat voor u het beste is, wordt door u en ons samen bekeken.

Voor haar
Er zijn veel vrouwen die kiezen voor het dragen van haarwerk. Haarverlies is hier niet de enige reden voor. Ook modieuze aspecten spelen vaak een rol. Daarom is bij Frans Koopal bijna ieder model en elke kleur mogelijk.

Voor hem
Voor mannen hebben we een assortiment van hoge kwaliteit haarwerk in veelal de basis modellen. Wij van Frans Koopal willen mannen meer laten weten over de mogelijkheden van Haarwerk. Niet ieder kapsel staat bij ieder persoon, belangrijk is dat uw haar uw gezicht beter uit laat komen.

Voor kinderen
Kaalheid bij kinderen kan door diverse redenen voorkomen. Mocht uw kind haarverlies hebben dan staan wij graag voor u klaar met een passende oplossing. Aan haarwerk voor kinderen stellen wij andere eisen dan aan haarwerk voor volwassenen.

In het actieve leven van een kind staat sport en spel centraal. Fietsen, zwemmen of in de zandbak spelen: het haarwerk zal veel te verduren krijgen. De hoogste kwaliteit en goede bevestiging is dan ook vereist. Frans Koopal draagt hier zorg voor.

Voor transgenders
Naast kleding en make-up is een haarwerk één van de eerste stappen naar een vrouwelijk gevoel. In onze paskamers nemen we uitgebreid de tijd voor u zodat u zich veilig en vertrouwd bij ons kan voelen en vooral uzelf kunt zijn. We zetten ons in om u met een opgeheven hoofd vol zelfvertrouwen te laten gaan.

Haarwerk aanschaffen
Bij Frans Koopal vindt u een zorgvuldig geselecteerde, zeer uitgebreide collectie van de beste haarwerken. Van héél kort tot extreem lang, van klassiek tot modern. Wilt u, voor uzelf of voor uw kind een haarwerk aanschaffen? Neem contact met ons op en kom bij ons langs.

Meer beeld krijgen van wat u – buiten deze aanbieding – bij ons kunt verwachten? Bekijk een deel van onze collectie online.

Categorieën: