Gepubliceerd op

Leven met Alopecia Areata

“Alopecia Areata is een  grillige vorm van kaalheid die af en toe de kop opsteekt (al is het bij mij de laatste jaren vrijwel constant). Ik leg me erbij neer, wetende dat ik met een gerust hart over straat kan lopen, zonder dat iemand mij na wijst of starende blikken.

Al jaren geleden heb ik, gelukkig, Frans Koopal ontdekt…een warme ontvangst en een mega grote keuze. Vaak laat ik mij verrassen, dan wel inspireren door het moment van keuze en aanbod.

Een gelukkig mens als ik ben laat ik me niet uit het veld slaan door mijn kale plekken. Aangezien ik op een eiland woon waar het altijd waait, heb ik nu voor een” lacefront”. gekozen. Als het naar achteren waait zie je geen aanzet…Wat een vooruitgang zowel qua kleur(uitgroei) en materiaal heb ik in alle jaren mee mogen maken.

We hebben er graag een rit voor over,aangezien we in het verleden, bij een andere leverancier, een keuze moesten maken uit een folder. Bij Frans Koopal kan je direct alles passen en meenemen, super. Ik leef met deze haarziekte, maar voel me niet beperkt of ziek!”

Een gelukkig mens.