Gepubliceerd op

Met je haar(werk) in de wind

Het lentezonnetje komt eraan. Heerlijk fietsen of in de cabrio met de haren in de wind. Maar, kan dit wel? Kan mijn haarwerk daar wel tegen of verlies ik hem als ik het gaspedaal intrap en vind ik hem terug op de achterbank?

Dit is een vraag die we vaak  krijgen. Echter zijn er gelukkig genoeg methodes om te voorkomen dat u het haarwerk verliest bij een harde wind. Een methode is een klittenband aan de binnenkant van het haarwerk, die in het resterende haar grijpt. Indien er geen haar meer is zijn er ook huidvriendelijke tapes waarmee je zeker bent van een goede hechting.

Tegenwoordig zijn de lacefrontjes (een onzichtbare aanzet), een garantie dat er geen rand van het haarwerk te zien is. Wij helpen graag om u de zekerheid te geven bij het dragen van een haarwerk. Kortom: geniet van de zon en laat de haren wapperen in de wind. Het team van Frans Koopal wenst u veel plezier (en een veilig gevoel) bij het dragen van uw haarwerk.

Categorieën: