Gepubliceerd op

Je oude haarwerk is 50 euro waard

Wilt u graag een nieuw haarwerk aanschaffen en heeft u nog een oud haarwerk liggen waar u afstand van wil doen? Dan kunt u deze maand bij ons een nieuw haarwerk laten aanmeten. Tegen inlevering van uw oude haarwerk krijgt u €50,- korting op uw nieuwe haarwerk.

Voor ieder een haarwerk
Bij ons vindt u een zorgvuldig geselecteerde, zeer uitgebreide collectie van de beste haarwerken. Van héél kort tot extreem lang, van klassiek tot modern. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze uit al deze soorten en kleuren, totdat u het gevoel heeft: “Ja, dit is het.”

30.000 haarwerken op voorraad
We bieden een groot assortiment haarwerken waardoor wij u in de meeste gevallen direct van dienst kunnen zijn. Met onze uitgebreide collectie streven wij ernaar om zonder levertijden te werken zodat wij u direct kunnen helpen. Tevens kunnen haarwerken worden uitgezocht en daarna, zonder enige verplichting of kosten, een half jaar gereserveerd blijven.

Ons haarwerkadvies
We raden u aan het dragen van haarwerk af te wisselen met het dragen van een hoofddoekje of buffje lekker voor thuis, tijdens het slapen of wanneer u actief aan het werk bent. Of met een reserve haarwerk. Zo blijf uw haarwerk nog langer mooi.

Haarwerkencollectie
Met onze online haarwerkencollectie willen we u graag een goede indruk geven van de verschillende modellen die wij standaard op voorraad hebben. Benieuwd naar onze gehele collectie? Neem contact met ons op en kom bij ons langs.

Categorieën: