Gepubliceerd op

Nu ben je weer een meisjes oma

Een 63-jarige vrouw ging met haar kleinkind naar de speeltuin. Wat een blije middag moest worden werd wreed verstoord door een gesprek wat ze opving van de spelende kinderen. Daar hoorde ze namelijk een ander kindje aan haar kleinkind vragen: ‘is dat je opa of je oma?’.

Meerdere malen was ze in haar leven aangesproken met ‘meneer’, maar dit was wel de zogenaamde druppel. Als zelfs haar kleinkind zich moest verantwoorden, dan werd het tijd voor actie. Toen ze thuiskwam zei ze tegen haar man dat ze een afspraak wilde maken om te kijken naar haaraanvulling. Die afspraak was bij Frans Koopal snel gemaakt.

Toen mevrouw binnen kwam lopen in de zaak kreeg ze eerst het gebruikelijke kopje koffie met wat lekkers. Daarna was het tijd om te passen. De rode vlekken in haar hals gaven de zenuwen al aan. Ze verklaarde verontschuldigend tegen mij dat ze het deed voor haar kleinkind. Haar man zat stilletjes te kijken naar wat er ging gebeuren. Zijn vrouw liep tenslotte al heel wat jaren met steeds dunner wordend haar rond. De laatste tijd was het een zeer brede middenscheiding geworden. Tot op heden was ze er blijkbaar nog niet klaar voor om iets te ondernemen. Maar nu ging het dan eindelijk gebeuren.

Al bij het eerste model wat ze opkreeg schoten de tranen in de ogen van het echtpaar. De man zei tegen zijn vrouw dat hij weer opnieuw verliefd op haar werd. Na nog een aantal haarwerken te hebben gepast bleek dat het eerste haarwerk de voorkeur had van de vrouw. Een dankbare vrouw keek in de spiegel en zei tot zichzelf, dat ze niet snapte dat ze het niet eerder had gedaan. Als een verliefd paar gingen ze de winkel uit. Een trotse vrouw kun nu eindelijk weer als ‘oma’ met haar kleinkind wandelen.

Herken jij je in de situatie van deze mevrouw en wil je ook graag onderzoeken of een haarwerk of haaraanvulling voor jou een oplossing kan zijn? Klik dan hier om een vrijblijvende afspraak te maken.

Categorieën: