Gepubliceerd op

Wat te doen bij de aanschaf van een haarwerk?

U heeft een afspraak gemaakt voor de aanschaf van een haarwerk. U gaat binnenkort daadwerkelijk een haarwerk aanschaffen. Waar moet u bij deze aanschaf allemaal op letten? Met deze vijf tips hopen we dat de aanschaf van het haarwerk nog prettiger voor u verloopt!

1. Oefen met de haarwerkspecialist om het haarwerk goed op te zetten.

U zult niet de eerste zijn die die het haarwerk niet goed opzet. Lees meer hierover in deze blog

2. Neem na zes werken contact op met de haarwerkspecialist

Het haarwerk zal dan (gratis) worden gecontroleerd door uw haarwerkspecialist. Zo weet u zeker dat alles goed gaat en u alles goed doet.

3. Laat uw haar eraf halen als u eraan toe bent.

Deze keuze ligt altijd bij u, zelfs als uw haar begint uit te vallen. Het moment dat u zegt ‘nu moet mijn haar eraf’ komt vanzelf. Eventueel willen wij uw haar er af halen met de nodige liefde en zorg.

4. Ieder hoofd heeft een andere vorm van de schedel.

Bij elke schedel zijn er weer andere dingen waar u op moet letten tijdens het dragen van het haarwerk. Mensen met een plat achterhoofd, kunnen wel eens last hebben van een haarwerk dat verschuiven. Dit kan gemakkelijk worden opgelost door een anti slip laagje (pu) in het haarwerk te naaien. Laat u hierdoor informeren door de haarwerkspecialist.

5. Indien er weer wat haar terug komt, zijn er grijpertjes te verkrijgen.

Deze grijpertjes houden grip op het nieuwe haar. Een andere vorm van bevestigen is een klemmetje. Deze kan uitstekend werken bij rest haar (alopecia).

Kunt u hulp gebruiken bij de aanschaf van een haarwerk? Het team van Frans Koopal staat voor u klaar!

Contact
Categorieën: