Gepubliceerd op

Een koninklijk kapsel

Onze Koningin Maxima heeft een Koninklijk kapsel. Ze gaat door het leven met menige haaraanvullingen. Dat vinden we allemaal heel gewoon. Tenslotte is ze koningin en moet ze er representatief uitzien. Een ‘koningstitel’ hoeft geen voorwaarde te zijn om er mooi en verzorgd uit te zien. Haar is geen luxe!

Haar heeft terdege een functie. Haar geeft bescherming, uitstraling en kracht. Gun jezelf het haar dat je al zo lang zou willen hebben. Bij dun (of geen) haar is het mogelijk om voor een vergoeding (met doktersverklaring) in aanmerking te komen, daar helpen we u graag bij. We gunnen iedereen het gevoel van zelfvertrouwen, zekerheid, veiligheid en een blik van trots als je in de spiegel kijkt.

Je hoeft geen koningin te zijn om er met een mooie haardos uit te zien als een echte trotste koningin. Zelfs een beetje meer haar maakt al een wereld van verschil. Dat is dan ook de kroon op ons werk: als iemand blij en tevreden de deur uit gaat.

Contact
Categorieën: