Gepubliceerd op

Zoveel mensen, zoveel haarwerk-wensen

Boeiende, maar ook schrijnende verhalen krijgen we vaak te horen bij het aanmeten van haarwerk. Om de eerste stap te nemen, en een afspraak te maken gaat vaak een heel traject van verdriet aan vooraf. Verdriet, die als sneeuw voor de zon verdwijnt, als ze bij ons in de stoel zitten en naar hun nieuwe “ik” kijken. Een zucht van verlichting en een gevoel van rust komt over ze heen.

Dankbaarheid

We horen ook heel vaak: ‘waarom heb ik deze stap niet veel eerder gezet?’ of ‘waarom heb ik zolang gewacht?’. Een blik van zelfvertrouwen en een glimlach zien we uit dankbaarheid terug. We begrijpen wel dat de stap een moment van toegeven is dat ‘dit’ haar, of juist het ontbreken ervan, een verdriet oplevert waar men niet langer mee rond wil lopen.

Geschiedenis van het haarwerk

De herinneringen aan een “zichtbare pruik” van vroeger is vaak een angstbeeld. Gelukkig zijn we dankzij de opkomst van de eerste “synthetische pruiken” (eind jaren 60, begin jaren 70 van de vorige eeuw) nu heel wat verder en perfecter in ontwikkeling. De “pruik” werd “haarwerk” (al is de gebruikerstaal bij het grote publiek nog steeds “pruik”). De vezels, eens dikke draden zijn nu ragfijne nagemaakte “haren”. Het binnenwerk (montuur ,een soort mutsje waar het op is gemaakt) en zelfs de “aanzet” zijn steeds verder geperfectioneerd. Garantie om comfort en gemak te bieden bij dagelijks gebruik.

Zoveel mensen, zoveel wensen

Had je vroeger nog maar keuze uit 5 kleuren, vandaag is de kleurkeuze bijna onbegrensd. Structuur en gewicht hebben bovendien een grote verbetering ondergaan. Nu is het vinden van het juiste model of coupe (bijna) voor iedereen mogelijk. Zoveel mensen, zoveel wensen.
Stel dat er iets speciaals gemaakt moet worden wat niet te vinden in de confectie haarwerken, is maatwerk mogelijk. Toch is confectie haarwerk ,op de klant afgeleverd, bijna niet meer te herkennen als confectie haarwerk. De vele aanpassingen zijn voor iedere klant een ‘must’. Geen hoofd is gelijk en daar gaan we mee aan de slag om het op ‘maat’ te maken.

Onze haarwerkcollectie

Wij hebben een breed assortiment haarwerken. Van kort tot lang tot halflang, voor mannen en voor vrouwen. Bekijk hier een deel van de collectie online.

Zoals zovelen, die een dankbetuiging achterlaten in ons gastenboek, blijven we voor iedere klant onze uiterste best doen om een passende oplossing te bieden bij (tijdelijk) haarverlies. Heeft u ook last van haarverlies? Maak dan een afspraak want voor u is er ook een passende oplossing.