Gepubliceerd op

Tegen beter weten in kijk ik in de spiegel

Tegen beter weten in kijk ik in de spiegel. Ik hou mezelf voor dat het tijdelijk is en dat mijn haar vanzelf weer terug komt. Haar wat zonder mijn toestemming verdwijnt en besluit om niet terug te komen? Dit kan niet de bedoeling zijn.

Bij het borstelen verdween er steeds meer haar van mijn hoofd in de borstel. Dan maar niet meer wassen of borstelen? Ik had een stressvolle periode achter de rug, dus dat zou de oorzaak wel zijn. Maar het werd niet beter, het werd steeds erger.

Een tijdje durfde ik niet in de spiegel te kijken, nog mijn haar te borstelen. Op mijn kussen vond ik elke morgen de lange haren. Ik kon wel huilen. Doordat het steeds erger werd besloot ik om raad te vragen. Eerst bij de dokter, daarna de dermatoloog ,maar die zaten met de handen in het haar….Ja zij wel..waarom kon ik dat dan niet?

Ik heb besloten om mezelf niet langer voor de gek te houden en bij Frans Koopal een mooi haarwerk aangeschaft. Tegen beter weten in blijf ik hoop houden dat het haar besluit om weer te gaan groeien. Voor nu ben ik gerustgesteld dat ik mijn “haar” weer kan borstelen en dat ik mezelf weer herken als ik in de spiegel kijk.

Dank aan het team van Frans Koopal.
(noem me maar) Annelies.