Gepubliceerd op

Alle haarwerk-aanbiedingen op een rij

We hebben alle acties voor de komende maanden voor je op een rij gezet in onze eigen Haarwerkkalender. Elke maand worden de actie via een blog gelanceerd met meer informatie en foto’s. 

APRIL 
• April staat in het teken van Maxima(al) haar. Ons koningshuis komt naar Groningen. Maxima krijgt altijd lovende kritiek over haar styling. Met een tiara, hoed,of muts creëert Maxima de meest geweldige looks. Zou zij het geheim willen verklappen hoe zij zo mooi en vol haar heeft? Haar is het sieraad van de vrouw, het geeft tevens uitstraling en bescherming. Oogstrelende creaties doormiddel van lengte ,kleur en style. Maxima(al) haar met een (koninklijke) haaraanvulling of haartoevoeging? Ga voor een koninklijk kapsel naar Frans Koopal.

MEI 
• Pronken met andermans veren? Haar waar je mee mag en kan pronken! Mei de maand van vernieuwing,(her) ontdekking,nieuwe ideeën en een frisse start. Niet alleen Moeder staat centraal. Deze maand besteden we extra aandacht aan alle ‘vrouwen’.
• 5 Mei is er een speciale middag voor Travestie en transgenders. Onder het genot van een hapje en drankje kom je veel te weten over het opzetten en opsteken van haar(werk). Een speciale korting op alle haarwerk tijdens deze gezellige middag. Opgave voor 30 april. Deelname is gratis.
• Tijdens ‘De haarwerkersbeurs’ met alle grote namen en ontwerpers, kregen we opnieuw de energie om mooie haarwerken in te kopen en aan u/jou te laten zien. Zoveel moois mag je niet missen! Maak een vrijblijvende afspraak.

JUNI
• De maand van Vaderdag (zondag 17 juni). Bij Frank Koopal staat ‘de man’ centraal.
• 23 juni van 14-16 uur. Na het succes van vorig jaar gaan we opnieuw een demonstratie geven over de semi-permanente bevestiging van haarwerk. De gehele middag kunt u zien en ervaren hoe het is om weer haar te hebben. Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje is deze middag gratis toegankelijk. Opgave voor 20 Juni. Een flinterdunne haaraanvulling die 6 tot 8 weken blijft zitten. Eindelijk weer met je handen in het haar. Haar zoals je graag wil en kan stylen. De nieuwe generatie ‘haaraanvullingen’ is revolutionair. Er zijn meerdere mogelijkheden van bevestiging. Laat u informeren en maak een vrijblijvende afspraak.

JULI
De tijd van vakantie staat voor de deur. De zon op je hoofd en haar… Tijd om na te denken over de verzorging van ‘Haar en Hoofdhuid’. Beschermende en verzorgende producten zijn een MUST. Maak een vrijblijvende afspraak om de juiste verzorgingsproducten te gebruiken.Er zijn verkoelende spray’s en verzorgende haar(werk)producten. Let op!: Synthetisch ‘haar’ vraagt een andere verzorgingsproduct dan echt haar. Een uv werende pet of zonnehoed geeft veel verkoeling en bescherming bij bijvoorbeeld een strandwandeling. Let op de aanbieding! Een bamboe ondermuts geeft ook een heerlijke verkoeling.

AUGUSTUS
In een cabrio met de wind door je haren?Ja, dat kan. Met speciale bevestigingmethodes hoef je geen angst te hebben dat het haarwerk gaat
verschuiven. Clips, tape, speciale huidlijm en bonding wat 6 to t 8 weken blijft zitten. Zwemmen (zonder angst) met speciale zwemmutsen (niet te vergelijken met badmutsen). Zeer grote keuze. Deze zwemmutsen zijn voorzien van een opstiksel zodat het optisch lijkt alsof er ‘haar’ onder zit. Voor de gevoelige huid is er een zwemmuts met een binnenvoering.

Veranderde (zomer) openingstijden:
Dinsdag tot vrijdag van 9-17.30.
Zaterdag van 9-15 uur.