Gepubliceerd op

Ben ik de enige vrouw met inhammen?

Soms vraag ik me af of ik de enige vrouw ben een met terugtrekkende haargrens. Steeds groter werden de inhammen. Het haar naar voren kammen, om de inhammen te bedekken? Een windvlaag of de kale plekken op het voorhoofd waren duidelijk, pijnlijk zichtbaar.

Het heeft me (te) veel tijd gekost om mezelf ervan te overtuigen dat ik hier iets aan moest laten doen. Achteraf denk ik nog steeds, waarom ik hier zo lang mee aan het worstelen ben geweest. Ik kan nu wel van de daken schreeuwen hoe blij ik ben, dat ik de stap naar Frans Koopal heb gezet.

Geen angst meer bij een windvlaag, geen meewarige blikken. Een opluchting elke morgen als ik mezelf weer met haar in de spiegel zie. Ik zou echt iedereen willen aanraden om niet langer rond te lopen met kale plekken of dunner wordende haren. Wat had ik graag eerder de stap genomen.

Ik had me achteraf zoveel verdriet kunnen besparen, waar ik me nu pas bewust van ben geworden, door deze oplossing. Ik kon kiezen uit verschillende oplossingen in haaraanvullingen en haarwerken. Er ging een hele nieuwe wereld voor mij open. Nooit had ik gedacht dat er ook voor vrouwen met een terugtrekkende haargrens, oplossingen waren.

Doe jezelf niet langer tekort en neem de stap voor een informatief gesprek. Je leven wordt er zoveel leuker door. Ik voel me weer vrouw, blij en zelfverzekerd met mijn haarwerk. Geen angst meer of er nog meer haren verloren gaan,  want ik weet nu dat er voor ieder haarprobleem een passende oplossing is.

Dank aan de medewerkers van Frans Koopal voor jullie goede adviezen en geduld.

Mia.

vrouw met inhammen