Gepubliceerd op

Wegens succes tweede editie Hairevent for men!

Het is zover!  Na het succes van vorig jaar organiseren we de tweede editie van het Hair Event for Men, speciaal voor mannen die te maken hebben met haarverlies. Verliest u haar waardoor uw haarbos steeds dunner wordt? Of bent u (te jong) kaal waardoor u veel ouder lijkt dan u werkelijk bent? Dan is het Hair Event for Men wat voor u!

Op 23 juni (van 14.00 toto 16.00 uur) organiseert Frans Koopal Haarwerken een event om uitgebreid kennis te maken met de populaire semi-permanente haarwerken voor mannen. Op zaterdag 23 juni wordt een live demonstratie gegeven met een indrukwekkende metamorfose. U kunt vragen stellen aan ervaringsdeskundigen, de nieuwste toupets van dichtbij bekijken en voelen. U bent van harte welkom om langs te komen. Entree is gratis. Opgeven kan tot en met 19 juni via onderstaand formulier.

Taboe rondom haaraanvullingen

Dat er mannen zijn die een haaraanvulling of haarwerk dragen is nu wel duidelijk. Hier schreven we eerder al over in Haarwerk voor mannen, het grote geheim. Het taboe rondom dit onderwerp wordt gelukkig steeds kleiner. Steeds meer mannen durven voor zichzelf te kiezen en durven hier openlijk voor uit te komen. Wij dragen hier graag aan bij en komen daarom speciaal met het Hair Event for Men. Speciaal voor mannen die graag weer met hun handen in de haren willen zitten. Bent u een man met dun haar, heeft u kale plekken of kort haar terwijl u eigenlijk wel wat langer haar zou willen? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden anno 2018. Kom op een laagdrempelige manier kennismaken met de nieuwste technieken op gebied van haarwerk(bevestiging).

Demonstratie semi-permanente haaraanvuling

Op zaterdag 23 juni hebben we een model met een semi-permanente haaraanvulling; een tijdelijke haaraanvulling die zes weken gedragen wordt. Op deze dag zal er een live demonstratie zijn, waarbij het oude haaraanvulling er afgehaald zal worden en een nieuwe haaraanvullingaangemeten zal worden. Het gaat hier om een bonding-systeem; een verlijming van het haar op het eigen hoofd, waardoor u er mee kunt slapen, douchen, sporten en meer. Kortom, zes weken lang geen zorgen over een kaal hoofd.

De bevestiging is heel (vlies)dun en daarbij onzichtbaar. Te modelleren in elke vorm. Zelfs in de modernste coupes met aan de zijkanten opgeschoren en bovenop een kuif. Bedenk het maar en het kan. Elke zes weken een andere coupe, geen probleem! Waarom zou u nog langer zonder haar lopen als u er met haar jonger uit kan zien. De garantie dat het goed blijft zitten geeft veel mannen een zelfverzekerd gevoel. Haar geeft een stoere en krachtige uitstraling.

Voordelen van een semi-permanent haaraanvulling

  • vliesdun, voelt als eigen haar;
  • modelleren in elke vorm;
  • mee te slapen, douchen en sporten;
  • garantie dat het goed blijft zitten;
  • ultrafijne onzichtbare bevestiging;
  • zes weken geen zorgen;
  • wisselende coupes.

Rechts in beeld ziet u het model dat tijdens op 23 juni een nieuwe haaraanvulling aangemeten krijgt.

Programma Hair Event for men

Hieronder vindt u meer informatie over het programma voor het Hair Bent u van plan te komen? Meld u hieronder aan via het aanmeldformulier. VOL = VOL. Bent u een vrouw en wilt u uw man of vader verrassen met een bezoek aan het event, dan bent u uiteraard ook van harte welkom. Geen entreekosten. Kom, kijk, voel en beleef de nieuwe wereld van haaraanvulling.

Zaterdag 23 juni
Aanvang: 14.00 uur – Vragen stellen aan deskundigen & u krijgt een speciale event-aanbieding
14.00 tot 16.00 uur – Live demonstratie semi-permanente haaraanvulling verwisselen
Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om onze uitgebreide collectie te bekijken.

Aanmelden (vol = vol)

Op 23 juni staat ons model en team voor u klaar om antwoord te geven al uw vragen. Bent u van plan te komen? Laat uw gegevens hieronder achter zodat we u aanmelding kunnen verwerken. Voor vragen kunt u contact opnemen met 050-3122722 of mailen naar info@franskoopal.nl.