Gepubliceerd op

Haaraanvulling voor mannen als oplossing voor haarverlies

We organiseerden het Hair Event for Men. Diverse mannen kwamen kijken hoe bij het model het semi-permanente haarwerk verwisseld werd. Geweldige reacties van de dankbare mannen die er waren. We delen een kort verslag met foto’s en uitnodiging voor een één op één sessie voor de man die zich daar beter bij voelt. 

Vrijen, slapen, opstaan en sporten mét een haardos. Hoe fijn kan dat zijn? Voor de meesten van ons is dat heel normaal en wordt er niet over nagedacht dat het ook anders kan zijn. Maar wat als u (te) vroeg haarverlies hebt? Voor een aantal mensen is “haar” (of het ontbreken ervan) een onzekerheid. In dit mannenweekend stond de “man” in de belangstelling met het “Hair Event for Men”. Een groep mannen (en vrouwen) van iedere leeftijd vergaapten zich aan de demonstratie van het aanbrengen van nieuw haar.

Haaraanvulling voor mannen

Geen pijn, geen injecties, spuiten of gedoe, alleen maar ontzag. De vele ohhhhs en ahhhhhs, waren dan ook veelvuldig te horen. Een revolutionaire vooruitgang met haaraanvulling. Geen gedoe, elke dag…maar genieten van haar! Want een semi-permanent haarwerk – ook wel haaraanvulling genoemd – blijft maar liefst zes tot acht weken zitten.  Het ultieme gevoel van (eindelijk) weer haar voelen. Met uw handen door uw haar en uw eigen kapsel creëren. Het is voor zoveel mensen zo iets kleins, omdat ze niet beter weten. Maar voor de mannen die bij ons komen is zo iets kleins toch iets heel groots.

Taboe dragen haaraanvulling mannen

Met het event wilde Frans Koopal Haarwerken het taboe op het dragen van haaraanvullingen bij mannen verkleinen. Er is meer bekendheid over de mogelijkheden. Dat is stap één om het taboe te doorbreken. We hopen dat de mannen die afgelopen weekend direct een haaraanvulling aangemeten hebben gekregen, zo enthousiast zijn dat ze er trots op zijn en het durven te delen. Zodat het ook zo weer door gaat werken en de drempel verlaagd om langs te komen.

Gratis één op één bezoek

Vele mannen hebben onze berichten op Facebook gezien én hebben de uitnodiging op de website bekeken. Als we deze aantallen vergelijken met het aantal bezoekers, dan kunnen we concluderen dat er nog veel mannen zijn die de stap nog niet hebben durven wagen. Ook belden er een aantal heren of ze een één op één sessie mochten maken, zodat ze niet onder de mannen hoefden te komen. Daar hebben we wat op bedacht. We willen u graag de mogelijkheid geven om kennis te maken met haaraanvullingen, waarbij u langskomt op een moment dat het u past. We helpen u dan één op één. Uiteraard is het wel mogelijk om iemand mee te nemen als u dat prettig vindt.

Aanmelden privé sessie

U kunt zich kosteloos aanmelden voor een één op één sessie. Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Laat uw telefoonnummer ook even achter, zodat we u kunnen bellen en direct een datum kunnen prikken. We gaan dan in een aparte ruimte zitten zodat we rustig met u kunnen kijken welke mogelijkheden bij u passen.

Afspraak formulier