Gepubliceerd op

Iedere dag heb ik een andere man

Mijn man zat al jaren te klagen over zijn steeds dunner wordende haar. Hij schoor het haar eraf, maar daar werd hij ook niet blij van. Opeens werd hij ouder geschat en dat stak hem. De behoefte om weer haar te hebben werd steeds groter. Eindelijk weer je haar te kunnen stylen, was zijn grootste wens. Toen ik zei dat ik een afspraak met Frans Koopal had gemaakt, keek hij me heel verbaasd aan. Je denkt toch niet dat ik met een pruik ga lopen? Gelukkig kon ik hem overtuigen om gewoon eens te gaan praten met deze haarwerkspecialisten.

Met een dubbel gevoel liet hij de afspraak doorgaan. Aangekomen werden we welkom geheten door een leuke dame. De koffie/thee met lekkers was gezellig en brak de spanning een beetje. De dame vertelde dat  met de nieuwste technieken je binnen een half uur je haar terug hebt. Geen injecties, medicijnen of pijnlijke toestanden.Ik zag de kleur op mijn mans gezichten was blij verrast met de uitleg. Met de nieuwste hair bondings of units  kan je werkelijk elk kapsel creëren waar je maar zijn in hebt. Kortom, dit was de oplossing.

Mijn man zit dankzij het nieuwe haar weer goed in zijn vel en ik….? Ik heb iedere dag een andere man. Een man die vrolijk elke dag zijn haar als een uitdaging ziet. Ik geniet er net zo van als mijn man. Eigenlijk zou iedereen dit moeten weten, dat je op zo’n eenvoudige manier je haar weer terug te krijgen. Een ding weet ik zeker, we zijn beide erg gelukkig met het resultaat. 

Dank aan het team van Frans Koopal