Gepubliceerd op

Vrouw met mannelijke kaalheid

Alopecia androgenetica

Om 8.45 uur kom ik aanlopen om aan het werk te gaan. Ik zie een echtpaar voor de winkel staan. Een man en een vrouw, beide bovenop kaal, dus ze moesten duidelijk bij ons – Frans Koopal Haarweken – zijn.

Ik ga met ze naar binnen en mevrouw was duidelijk onzeker en wilde eerst alleen maar kijken of het er wel echt uitzag en of het er niet uit zou zien.

Nadat ze eerst een heerlijk kopje koffie gehad hadden, bleek al snel bij het eerste gesprek dat mevrouw het eigenlijk nooit een probleem  had gevonden dat haar haar steeds dunner en kaler werd, totdat haar kleinzoon ineens zei: “Oma je lijkt wel een man.” (alopecia androgenetica) Nooit had ze daar over nagedacht maar nu werd ze met de feiten op de neus gedrukt. En dan ga je met een andere blik naar jezelf kijken.

De passessie

Het eerste haarwerk wat ze probeerde was gelijk fantastisch. Een complete metamorfose. Ze ging van 65 jaar naar 50 jaar, haar man zei: “Het staat fantastisch en ik ben weer helemaal verliefd op je.”

Nu zag ze zelf hoe anders het staat met haar en wilde het gelijk mee. Natuurlijk hebben we ook nog andere modellen en kleuren gepast maar de eerste was toch de mooiste, alles staat ineens veel mooier. Dolgelukkig gingen ze de winkel uit en mevrouw draagt het nu met veel plezier.

Dit maakt mijn werk zo leuk – Carolien

Wacht dus niet te lang en maak een afspraak en laat u vrijblijvend informeren wat de mogelijkheden zijn.