Gepubliceerd op

Commercial opnames dag 2

Deze dag staan de dames centraal. Iedereen is op tijd aanwezig. De hoofdpersoon is Sybille en vandaag is zowaar haar verjaardag. Dit wordt uiteraard gevierd met een luide felicitatiezong. En de door haar meegebrachte (Friese) oranje koeken gaan er met smaak in.

Model 2, die als haar dochter figureert, laat al vroeg weten dat de wimpers niet lukken. Dan maar zonder wimpers. Vervolgens een bericht dat ze misselijk is en boven de pot hangt. De filmploeg wacht geduldig af. Nog maar een kop koffie. Na nog een aantal berichtjes, besluit ik maar om haar van huis op te halen, tenslotte is tijd geld! Eenmaal bij haar huis aan gekomen, lijkt het uren te duren voor er leven komt. Pfffff mijn bloed stijgt, maar niets laten merken. Eindelijk zit model 2 in de auto en gaan we op weg naar de zaak. Ik ben haast net zo misselijk als het model, maar the show must go on! We hebben ondertussen 2 uur tijdsverlies opgelopen. Lief blijven en begrip tonen. Niet denken aan de kostbare uren die we hebben moeten wachten. We kunnen allemaal een keer ziek zijn en het komt vaak niet goed uit, zoals nu met een filmopname.

Eenmaal op de zaak aangekomen, is iedereen begripvol en kunnen de opnames beginnen. Een topmodel, zoals zij, laat zien dat ze ondanks misselijkheid toch alles geeft voor de filmopname. Verschillende creaties passeren de revue en we hebben allen plezier van de verschillende haarwerken. Zowel het serieuze haarwerk als de festival pruiken worden met lef geshowd.

Een hele bijzondere dag wordt afgesloten met een heerlijk kopje koffie en een lekkere bonbon van de jarige. Prachtig en trots op zulke bijzondere dappere vrouwen, die zichzelf overtreffen in hun zijn…namelijk top vrouwen.