Gepubliceerd op

Jubileumverrassing

Op 10 mei 2020 zit Layla Koopal 55 jaar in het vak en wordt ze 70 jaar. En daarvoor hebben we een jubileumverrassing.

We vertellen nog niet alles, maar om een klein tipje van de sluier op te lichten. Het heeft met herinneringen in combinatie met limited edition te maken. Op de website en social media komt tezijnertijd meer informatie.

U kunt zich alvast inschrijven voor deze verrassing door een videoboodschap in te spreken voor Frans Koopal. Bijvoorbeeld wat Frans Koopal voor u betekent, wat u van Frans Koopal vindt, wat uw ervaring met ons is of een andere persoonlijke boodschap die u naar ons wilt sturen.

U kunt de videoboodschap mailen info@franskoopal.nl of insturen via onze social media kanalen Facebook Frans Koopal Haarwerken en Instagram franskoopal.nl.

Hoe een videoboodschap maken en versturen?

U kunt een videoboodschap inspreken via de camera/ video app op uw telefoon/ tablet of via de computer (bijv. Quick Time player – Apple of Game Bar – Windows 10). Vervolgens kunt u deze mailen. Indien het bestand te zwaar is, kunt u gebruiken van tools als WeTransfer.

De ingestuurde berichten kunnen worden geplaatst op website en social media. Gelieve het aan te geven indien u dit niet wilt.

Update: “Layla 55 jaar haarwerker”