Gepubliceerd op

Moederdagcadeau: een gratis verwenmiddag

Verdient jouw moeder een heerlijke verwenmiddag? Laat het ons weten. Een middag waarom haar haar(werk), make-up en nagels verzorgd worden en een heerlijke stoelmassage.

Op 10 mei 2020 zit Layla Koopal (eigenaresse van Frans Koopal Haarwerken) al 55 jaar in het vak en wordt ze zelf 70 jaar. Aangezien het die dag ook Moederdag is en er veel moeders zijn die een extraatje verdienen, viert Frans Koopal Haarwerken op gepaste wijze. Namelijk door een gratis verwenmiddag weg te geven aan een moeder die het verdient*.

Hoe werkt het?

Vertel ons waarom jouw moeder deze verwenmiddag volgens jou verdient. Jouw verhaal kun je naar ons mailen info@franskoopal.nl of via onze social media kanalen. Het mag zowel in tekst als in een videoboodschap. Stuur dit in voor vrijdag 8 mei 12.00 uur met daarbij de naam van je moeder en jouw contactgegevens en die van je moeder.

Op moederdag, 10 mei wordt de gelukkige winnaar bekend gemaakt.

*Uiteraard houden wij ons aan de coronamaatregelen.

De ingestuurde berichten kunnen worden geplaatst op website en social media. Gelieve het aan te geven indien u dit niet wilt.