Gepubliceerd op

Geluksmomenten

Soms heb je van die geluksmomenten. Het gevoel van dankbaarheid. Dankbaar dat we als team mensen blij kunnen en mogen maken met een mooi haarwerk. (En hun de nodige zelfvertrouwen kunnen geven hiermee.) Soms moet ik mezelf wel eens knijpen om te weten dat ik echt dit leven mag hebben. Een leven waarin we mensen zoveel geluk geven met een beetje “haar”.

Een superteam waar ik elke dag trots mee mag samenwerken en die er voor elkaar is. Mensen op de achtergrond zoals de pers, sociale media en mensen die voor ons als team van Frans Koopal heel belangrijk zijn. Natuurlijk hebben we ook onze “momentjes” van onzekerheid of verdriet. Het leven van vallen en opstaan, maar vertrouwen in de toekomst is zeker ook bij ons aanwezig. Wij krijgen kracht van onze klanten, support uit allerlei andere bronnen, en andersom. Verdriet mag ook, net als geluk, gedeeld worden.

Op dit moment zit ik in zo’n roze wolk van geluk en ben dankbaar voor alle leuke en lieve reacties die we krijgen van klanten en van elkaar. Deze geluksmomentjes wil ik met jullie delen. Zomaar, en het komt uit het niets, maar toch een geluksmoment wat ik met jullie wil delen.

Layla Koopal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *