Gepubliceerd op

Werken als een vorst

Lintjesregen

Vorige week mocht ik opnieuw aanwezig zijn bij het uitreiken van een lintje. Deze keer was mijn jongste broer aan de beurt. Nadat hij op 22 April via een videowagen verbinding een symbolisch lintje mocht ontvangen, was het nu een echte uitreiking van HET LINTJE. Ondanks dat we door de corona niet massaal aanwezig mochten zijn, mocht ik er toch bij zijn.

Een prachtig versierde zaal met tafels vol lekkers, op afstand stonden klaar. De burgemeester bracht, soms humoristisch, maar met groot respect voor ieder het verhaal van de genomineerde ten berde. Ik ben telkens weer onder de indruk van wat mensen allemaal presteren. Dat mijn broer al 25 jaar voor de wetswinkel als vrijwilliger aan het werk is en ook nog een verbinding met bijna de halve wereld in stand houdt, en daar grote stappen mee maakt, is voor mij toch iets waar ik trots op ben. Daarnaast is hij jarenlang als secretaris geweest in de orde van de advocatuur (nvra).

Zo zijn er verschillende mensen met passie in hun werk als vrijwilliger. Grote bewondering voor iedereen die een lintje mocht ontvangen. Trots op mijn jongste broer en zijn vrouw die hem telkens terzijde staat en steunt. Ik heb zelf jaren geleden een lintje mogen ontvangen, waar ik tot op heden erg blij en trots op ben. Mijn werk als vrijwilliger in de stichting haarwensen, look good feel better en zovele andere dingen.

Werken als een vorst in mijn bedrijf van Frans Koopal is duidelijk, echter wel bijzonder om een lintje te krijgen. Van harte aan alle genomineerden en trots op jullie. Ga vooral door met genieten van wat je doet.

Layla Koopal

Categorieën:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *