Gepubliceerd op

Er waren eens

...sprookjes, toneelvoorstellingen en transformaties in wat dan ook.

Uit het jubileum magazine “Layla 55 jaar haarwerker”

Als beeldend kunstenaar wil ik je verleiden even in een andere wereld te stappen… Een emotie ervaren. Dit verlangen kan ik ook vormgeven wanneer ik deel uitmaak van het team van Layla Koopal.

30 jaar geleden meldde ik mij aan voor een schminkcursus bij Layla. Ik stapte binnen in een wereld van ontelbare kostuums, pruiken en schmink. Vanaf dat moment werd ik meegezogen in de passie van de familie Koopal, overdonderd door de kennis en kunde die Layla oneindig uit haar koffer toverde. Dit was voor mij de start bij team Koopal. Het meewerken aan de uitvoering van thema-bedrijfsfeesten, toneelvoorstellingen en vele andere festiviteiten waar klanten tijdelijk mochten verblijven in een andere wereld… Fantastisch! Wat een tijd.

Na de beëindiging van de kostuumverhuurafdeling en de daaruit voortvloeiende activiteiten ben ik alleen nog actief in de sinterklaasperiode; een liefdevolle gekte. Ieder jaar komt het Sint-team als een soort familiereünie samen om de ‘grote liefde’ van Layla te verzorgen, zodat zij ook tijdelijk in een andere wereld kan verblijven…

Marian Tappel

Heeft u vragen n.a.v. dit artikel of bent u geinteresseerd in het magazine? Neem dan contact op.

Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *