Gepubliceerd op

In ons werk staan lachen, plezier en huilen heel dicht bij elkaar!

Uit het jubileum magazine “Layla 55 jaar haarwerker”

26 februari 2013, de dag dat onze lieve collega Gretha 70 werd. Wij hadden bedacht om Gretha naar de zaak te lokken om haar in de watten te leggen en een stukje op te voeren.

Zo gezegd en bedacht, zo gedaan. Hilarisch: wij allemaal met een grijze oude-damespruik op en een te gekke overdreven bril. Gretha is een extravagante vrouw, dus moesten we erg ons best doen om haar te overtreffen. Layla doste zich nog meer uit: megagrote oren, bril met jampotglazen en neptanden. Je snapt dus wel de voorpret van het geheel. We hebben ons suf gelachen! Toen Gretha gearriveerd was, kreeg ze een koninklijk onthaal. Ze vond het geweldig! Daarna kwamen wij vol spanning op vanuit het atelier. Layla improviseerde alles en wij zeiden tussendoor een ingestudeerde zin. Lachen! Wij hebben zoveel lol gehad en Gretha genoot ontzettend. Dit soort momenten maakt ons werk en als team zo waardevol. Wij staan er met elkaar! In ons werk staan lachen, plezier en huilen heel dicht bij elkaar.

Ann Winter,

medewerker van Frans Koopal Haarwerken

Heeft u vragen n.a.v. dit artikel of bent u geïnteresseerd in het magazine? Neem dan contact op.

Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *