Gepubliceerd op

“Het is heel erg dankbaar werk”

Uit het jubileum magazine “Layla 55 jaar haarwerker”

Ik ben Silvana en ben op 1 mei 2020 alweer 2 jaar aan het werk bij Frans Koopal Haarwerken. En wat zijn dit 2 veelbewogen jaren geweest! Het zijn jaren geweest waarbij ik nu zelfs op de televisie te zien ben in een reclamespotje. Als je mij dit van tevoren had verteld, had ik gezegd dat je een grapje maakt.

Er is geen dag gelijk hier in de zaak. Het ene moment ben je ontzettend druk met de klant, het andere moment werk je de administratie bij en nog weer een ander moment hoor je een collega ineens een heel gesprek voeren tegen een doosje en vraag je je af of ze het tegen jou heeft en of je ook antwoord moet geven, haha…

Ik heb ontzettend veel mogen leren van Layla en natuurlijk de andere collega’s. Te denken valt aan het schminken voor Halloween, het Secret Hair, dat helemaal de trend is op het moment, de stellen voor Sinterklaas weer netjes op slag maken en de haarwerken die we overal in de kasten hebben liggen, waarbij je dan maar moet weten wat waar ligt. En zo kan ik nog wel even doorgaan. En er blijven nog steeds bijna iedere dag nieuwe dingen bij komen.

Ik ben ontzettend dankbaar en trots dat ik deel mag uitmaken van dit team, en mensen blij kan maken met mooi haarwerk. Ik heb geen moment spijt gehad dat ik 2 jaar geleden de keuze heb gemaakt om uit het kappersvak te stappen om bij Frans Koopal aan de slag te gaan!

Alles kan hier en niks is te gek.

Wat hebben we een ontzettend mooi vak! Een vak waarbij je mensen gelukkig maakt en zij jou ontzettend dankbaar zijn dat je hun weer haar hebt gegeven en vaak ook een luisterend oor hebt kunnen bieden. Ook komen er mensen die niet lang meer te leven hebben. Hoe fijn is het dat je dan een steentje hebt kunnen bijdragen om hun laatste wens in vervulling te laten gaan. Het is heel erg dankbaar werk.

‘Als je haar maar goed zit.’ Zo is het maar net!

Silvana,

medewerker van Frans Koopal Haarwerken

Heeft u vragen n.a.v. dit artikel of bent u geïnteresseerd in het magazine? Neem dan contact op.

Contact