Gepubliceerd op

De kunst om positief te blijven

Niets is meer zoals het was. En waar kunnen we nog op vertrouwen? Het is voor ons allen een moeilijke tijd. Veel dingen die eens zo vanzelfsprekend waren zijn nu bijna ondenkbaar. Een coronavirus brengt veel onrust en onzekerheid met zich mee. Niets is meer zoals het was, maar tóch is er juist wel veel zoals het was. Het goede voorbeeld, de waardering (die we van vele klanten krijgen).

De uitdaging om als ondernemer, maar zeker ook als mens, iets positiefs te willen bijdragen. We zijn zo trots dat we onze uiterste best doen om iets bij te dragen aan een mooiere wereld. Onze klanten geven ons energie en wij geven onze klanten energie. Zo maak je er samen het beste van.

Natuurlijk moeten we ons aan de regels houden. Mondkapjes, desinfecteren, reinigen van alles, afstand houden. Maar wat zijn we blij dat we open mogen zijn als medische toeleverancier. Op onze unieke wijze maken we klanten met haarproblemen blij maken met een mooi haarwerk.

Persoonlijke aandacht is energie, voor ons en de klant. Dit mogen we al 3 generaties doen en Layla Koopal al 55 jaar…hoe fijn en vertrouwd is dit? 

In deze tijd is het een uitdaging om positief te blijven, en daar gaan we voor!