Gepubliceerd op

Dankbaar en respect

Regelmatig krijgen we bijzondere verhalen van klanten met haarverlies. Zo ook deze bijzondere story.

“Een dame die voor 10 jaar geleden kanker had, is nu uitbehandeld. Via haar eigen info en zoektocht kwam ze bij Frans Koopal terecht. De meeste mensen komen via het ziekenhuis bij ons terecht, echter deze “sterke vrouw“ had geen info gekregen behalve dat haar dagen geteld zijn. Door een hoofdoperatie en de vele bulten op het hoofd en in de hals was haar wens om toch verzorgd tot het einde er uit te blijven zien. Ze wilde mooi haar! Door alle “deuken“ en bobbels in het hoofd, was het even zoeken wat de beste oplossing was. Aangezien mevrouw niet lang meer te leven heeft is het fijn dat wij zo’n grote voorraad hebben en hierdoor een wachttijd van bestellen, kunnen voorkomen.

Mevrouw vertelde dat het uitgevallen haar in een herinneringsdoosje voor haar kinderen was gestopt. Het prachtige doosje kregen we te zien. Een zeer positieve dame die elke minuut, die ze nog had, wilde genieten. Ze wilde er niet alleen verzorgd uitzien, maar ook zorgzaam blijven voor ieder die op haar pad kwam. Met respect hebben wij direct deze sterke vrouw een haarwerk kunnen leveren. Het bracht niet alleen een glimlach op haar gezicht maar gaf haar energie wat ze zo goed kon gebruiken.

Het brengt je weer bij de kern waarvoor je dit prachtige werk (al zo lang) mag doen. We leren iedere dag en beseffen dat we zoveel voor een ander kunnen doen, waardoor je iemand blij kan maken enkel met onze vakkennis en grote collectie haarwerken. We zijn trots op onze klanten en staan met ons hele team klaar. We zorgen dat iemand geen zorgen hoeft te hebben bij haarverlies.

Ze vroeg of wij het haarwerk en make-up ook konden verzorgen als ze haar laatste adem uitblies. We vinden het een grote eer om aan dit verzoek te voldoen, mocht het zover zijn. Dit is een pak van mijn hart zei mevrouw, want dan ben ik ook mooi tijdens mijn laatste reis. Met groot respect namen we afscheid.

Mevrouw vertelde dat het goed is om blij te zijn met alles en iedereen die je positieve energie geven. Wij zijn deze mevrouw  en andere klanten dankbaar voor het vertrouwen dat ze in ons hebben. Hoe fijn is het om complimenten te geven en te krijgen.”

Dit is slechts één verhaal, maar iedere dag vult zich met dankbare klanten. Een vak die nooit verveeld, een ambacht, een passie.. kortom het mooiste vak op de wereld.