Gepubliceerd op

FFA – Frontale Fibroserende Alopecia

Hierbij een paar foto’s van iemand met een FFA(frontale fibroserende alopecia). Dit is een vorm van haaruitval waarbij de haargrens steeds verder naar achteren gaat. Het gaat hier om de voorzijde en zijkanten met verlittekening.

Frontale fibroserende alopecia treft vaak vrouwen in de postmenopauze en treed vaak op na je 50e. De laatste jaren zien we dit steeds meer voorkomen. Ons advies om er zo vroeg mogelijk bij te zijn. De speciale mediceuticals lijn helpt het proces te remmen en de ontsteking te kalmeren. Met een kleine haaraanvulling kan je het camoufleren. Indien het haarverlies zich verder heeft uitgebreid (zoals bij deze dame) dan hebben natuurlijk ook een oplossing.

Gelukkig kunnen we voor ieder haarprobleem een oplossing bieden en de mediceuticals zijn er niet alleen voor mensen met haarproblemen maar ook voor de gezonde hoofd en haren. De haarborstel van mediceuticals polijst het haar en masseert de hoofdhuid. Ideaal voor gezond haar(en zeker voor kids die haar kammen niet leuk vinden).

Kortom, Frans Koopal zorgt voor oplossingen bij haar en huidproblemen. Vraag een gratis en vrijblijvende intake gesprek. Loop niet langer door met vragen maar stel ze aan het team van Frans Koopal. Geen vraag is raar of moeilijk, wij als team van Frans Koopal willen alles doen om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Wij helpen, dus bel gerust 050 3122722.

Contact