Gepubliceerd op

Oma met alopecia

Deze dame van bijna 90 jaar wil er verzorgd uit zien. Een verzorgde dame, echter het dunne haar (alopecia) was een punt van terugkerende ergernis. Bij elk bezoek hoorde de familie hoe verdrietig oma werd van het dunne haar. Daar moest verandering in komen.

De kleindochter ging op onderzoek uit en belde voor informatie naar Frans Koopal. Op de dag van de afspraak nam de kleindochter de nietsvermoedende oma mee. De kleindochter vond het tijd worden voor een oplossing. Het eigen haar was haar grote verdriet en wat ze ook probeerde het werd steeds dunner.

Bij Frans Koopal aangekomen keek oma haar kleindochter met grote ogen aan. “Oma we gaan kijken of uw wens om mooi vol haar te krijgen ook uit kan komen.” En zo kwamen ze binnen. Ze keken hun ogen uit. Zoveel keuze hadden ze niet verwacht. Na een verwen kopje koffie met wat lekkers, kon het passen beginnen. We zagen hoe de kleindochter vol trots naar oma keek. En oma was al bij het eerste haarstukje heel gelukkig. Zoiets moois had ze niet verwacht. Eindelijk weer mooi haar. Een lang gekoesterde wens ging in vervulling. Zelfs het oefenen was een fluitje van een cent. Een nog grotere verrassing was dat de verzekering hier een vergoeding voor gaf(dit had de kleindochter allemaal geregeld). Een blije oma en kleindochter verlieten de zaak.

Dit maakt ons werk zo leuk. Mensen blij maken met een nieuw haarwerk. Voor elk haar probleem hebben we een oplossing.

Contact