Gepubliceerd op

Zooo blij

Al tijden loop ik met de vraag hoe ik mijn dunne haar kan camoufleren. Lief bedoelde opmerkingen helpen niet echt mee aan mijn zelfvertrouwen. “Wat wordt je haar toch dun”, of is je haar nog dunner geworden”? Weer een ander die heel lief opmerking maakt over mijn kale hoofd, alsof ik dat niet zie. Radeloos werd ik ervan.

Een buurman vroeg zich af of ik ziek was, en dat was de druppel. Op internet gezocht en een vrijblijvende afspraak gemaakt bij Frans Koopal in Groningen. Wat ik kon verwachten wist ik niet, maar dat er een oplossing moest komen was voor mij wel duidelijk. Het ontvangst was hartelijk en maakte me iets minder zenuwachtig.

Na een kopje koffie werd mij de vraag gesteld wat mijn wensen zijn. Nou, iets meer haar zou wel fijn zijn. De dame keek begripvol en wist me te overtuigen dat er een passende oplossing voor mijn haarprobleem zou zijn. Het stelde me gerust dat ze er niet lacherig over deed maar met mij meedacht. Al bij het eerste haarwerk kwam er een glimlach op mijn gezicht. Dit was wat ik in mijn stoutste dromen niet had verwacht. Eindelijk weer een mooie bos met haar. Ik kon niet ophouden om mezelf in de spiegel te bekijken. Nu snap ik nog steeds niet dat ik hier zo lang mee heb rondgelopen.

Dankjewel team Frans Koopal voor jullie hulp, geduld en geweldige service. Ik ben zooo blij.

Groeten Geesje