Gepubliceerd op

De lach op je gezicht zegt ons meer dan je beseft

lach op je gezicht

Dat we ons vak fantastisch, zeg maar geweldig, vinden komt voornamelijk dat we ons iedere dag bewust zijn van “het leven “.

Dagelijks worden we geconfronteerd met mensen die ziek zijn of nog erger, niet lang meer te leven hebben. We geven iemands zelfvertrouwen terug, brengen rust in een periode van onrust. We laten mensen stralen als ze zichzelf (al is het dan met een haarwerk) zien. Het geeft zoveel voldoening om iemand te mogen helpen in een periode van onzekerheid.

Al noemen ze ons vaak de“pruikendokter”, toch zijn we geen dokter/arts. Door onze generatie lange ervaring weten we wat er emotioneel gebeurd als je het haar gaat verliezen. Bij ons staat een doos met tissues klaar voor eventuele tranen (en er is uiteraard ook koffie/thee met wat lekkers).

Het tegenovergestelde is vaak het geval. Opluchting. Losse kriebelende haren zijn verleden tijd. Er komt weer een nieuwe fase. Een fase van vooruitgang, de nieuwe stap naar “gezondheid”. Daar vecht je voor. Onze hulp in dit gevecht is de hulp die we bieden bij haarverlies, een enorme keuze en kennis van haarwerken. Wij geven zelfvertrouwen. De blik van herkenning in de spiegel, de glimlach om je mond. De lach op je gezicht, zegt ons meer dan je beseft. Het geeft niet alleen jou als klant energie, maar ons zeker ook.

Het team van Frans Koopal staat klaar voor alle vragen en helpt graag verder. Bij een (chemo)behandeling is het fijn dat je het haarwerk kan reserveren zonder enige kosten. Dus rust is geboden in onze grote pasruimtes met airconditioning. We zijn gecontracteerd bij alle zorgverzekeraars. Geen vraag is gek of lastig, daar zijn we voor! Maak een vrijblijvende afspraak op 050/3122722

Team Frans Koopal staat voor je klaar.

Tot snel in Groningen.